Čarobne nogavice

Koža je nesporno naš največji organ, ki nas varuje pred zunanjimi vplivi.Najtanjša je koža na vekah, najdebeljša na podplatih. Ne brez razloga. Naravni proces regenaracije kože se odvija tako, da se novo nastale kožne celice v usnjici (dermis) pomikajo proti vrhnjici (epidermin) na površino kože, jo odebelijo ter odmrejo in se odluščijo. A preveč trde kože povzroča izsušitev in boleče rezjede. Boleče in neprivlaćno!

Režete? Brusite in pilite? Namakate in strgate?

Z uporabo Čarobnih NOGAVIC poskrbite za popolno nego stopal. Postopek odstaranjevanja trde kože se začne že po eni 90 minutni aplikaciji. V 7-10 dn

Enostavno za uporabo

Prerojena stopala v samo enem koraku

eh bodo stopala mehka, gladka in pomlajena.

Čarobne NOGAVICE vsebujejo sestavine, ki se v kozmetiki uporabljajo za podporo naravnemu luščenju kože: glikolin in mlečna kislina, izvleček kumaričnega soka, ki deluje protivnetno ter urea za vlaženje in glicerin, ki je nepogrešljiv za elastičnost kože.

 

 

Navodila za uporabo Čarobnih NOGAVIC:

1. Odrežite folijo po zarisani črti

2. Nogavici pazljivo nataknite na nogi in ju s samolepilno nalepko stisnite. Čez nataknite svoje običajne (bombažne) nogavice.

3. Pustite delovati 90minut. Priporočamo, da v tem času počivate oziroma ste pri hoji izredno pazljivi, da ne zdrsnete.

4. Po 90 minutah nogavice snemite in noge sperite v topli vodi toliko, da odstranite ostanke gela.Stopak NE MAŽITE s kremo ali losionom!

5. Po 5 – 7dneh (odvisno od debeline kože) se bo višek odmrle, trde kože začel luščiti. Luščila se bo 3-5 dni. Izjemoma lahko postopek luščenja traja tudi kak dan več vendar kože ne smete odstranjevati na silo, saj s tem povzročate poškodbe.

Čarobne nogavice so izdelek namenjen enkratni uporabi. Uporabiti ga je potrebno takoj po odprtju in ga po uporabi zavreči. Čarobne nogavice so primerne za ženska in moška stopala do velikosti 48.

Izdelka ne smete uporabljati:

– če imate preobčutljivo, poškodovano, srbečo kožo ali glivično vnetje,

– če ste alergični na alkohol,

– če imate odprte rane, izpuščaje, otekline

Sladkorni bolniki se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom.

V primeru izpuščaja, vnetja ali neprijetnega občutka produkt prenehajte uporabljati.

Vir: https://infoslo.si/sl/proskin-dermaceutic-carobne-nogavice-jp-lepotni-butik-ljubljana/#čarobne-nogavice

Pozdravi razpokane pete

Odstrani trdo kožo, žulje in otiščance. Enostavno za uporabo, Hitri in dolgotrajni rezultati!