Ena noga je krajša. Joj, kaj pa zdaj?

Neenakost med dolžino spodnjih okončin je moč zaznati tako pri otrocih, kot pri mladostnikih in tudi v odraslosti. O teh stanjih je najti ogromno strokovne literature na svetovnem spletu (viri npr: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/11091998/ , https://www.nycpm.edu/newsEvents/PMR2020.pdf ).

Najpogosteje do neenakosti pride zaradi enostranske povešenosti medenice ali zaradi različnih zlomov, ki se niso pravilno zarasli.

Vzrokov je torej več, problem so posledice, ki jih neenakost dolžine nog lahko povzroči. Različni strokovnjaki, različno svetujejo, pri nas sledimo navodilom zdravnikov: izdelali vam bomo vložke s povišico, v kolikor nam zaupate kopijo zdravniškega izvida, kjer je to jasno zapisano.

Brez skrbi se odločite za najugodnejši paket iz naše spletne trgovine in po temeljitem pogovoru z našim svetovalcem bo mojster izdelal prave vložke prav za vas.

Vložek s povišico

Seveda imamo na voljo tudi različne podložke za pete, vendar priporočamo nošenje po meri izdelanih vložkov, saj se sicer lahko ustvari še večje neravnovesje.

Ta vnos je bil objavljen v Članki. Zaznamek za trajno povezavo.