Akcija!

“Splet paket” Step Medico

60,00 

 

Tako malo je potrebno za boljše počutje!

Korona paket s katerim si boste zagotovili prvovrstne vložke za čevlje, ki bodo izdelani samo za vas.

Step Medico vložki za čevlje so sestavljeni iz prečnega in vzdolžnega loka (surova guma), oblazinjeni s peno, v naravnem usnju in obšiti. 

Posebnost, ki vložke Step Medico razlikuje od industrijsko izdelanih je v dodani podpori prečnemu loku stopala. Ta majhna “solzica” je tista, ki kosti stopalnice dvigne toliko, da sprosti prstnice ter s tem razbremeni peto.

Anatomska oblikovanost Step Medico poleg tega, da postavlja kosti stopala v pravilno lego, stopala tudi masira in s tem vzpodbuja krvni obtok in prekrvavljenost mišic v nogah.

Izberite najprimernejši model glede na uporabo oz. vrsto čevljev, ki jih nosite!

Na voljo po naročilu

Opis

Odtis stopal

Odtisna folija

           Step Medico vložki za čevlje so namenjeni uporabi v vseh vrstah obutve in imajo praviloma oblazinjen petni del. Zaradi izrednih razmer oziroma zaradi varovanja zdravja naših kupcev in sodelavcev smo pripravili celostno storitev nekoliko drugače. Naš svetovalec vam je na razpolago po telefonu ali v videokonferenci (Facebook, Messenger, Skayp…), dopisujemo si lahko po navadni in po e-pošti. Uvedli smo tudi t.i. Spletne svetovalnice za stopala v katerih bomo preko Facebooka obravnavali posamezne teme in seveda na voljo za neposredni, individualni stik z vami.

Splet paket s katerim si boste brezstično zagotovili prvovrstne vložke za čevlje Step Medico , ki bodo izdelani samo za vas vsebuje:

-2x odtisna folija – s katero boste po priloženih navodilih izdelali odtis svojih stopal;

-pisemska ovojnica s plačano poštnino za pošiljanje odtisov v delavnico;

 – neomejeno število možnosti razgovora z izkušenim svetovalcem, ki vam bo svetoval tudi ustrezni model vložkov glede na vaše potrebe oz. obremenitve in težave, ki iz tega izhajajo;

– 1 par anatomsko oblikovanih vložkov Step Medico;

– garancijo na izdelek

– poštnina.

Pozornost, ki jo posvečamo našemu koraku je zaskrbljujoča. Pozabljamo, na kako majhni površini vsak dan nosimo lastno težo, korak za korakom. Stopala obremenjujemo dnevno in prav zato moramo razmisliti, kako bomo ravnali z lastnim zdravjem. Kamenje in zelenice sta zamenjala beton in asfalt. Naravne površine in bose noge so preteklost.

Step Medico vložki za čevlje so sestavljeni iz prečnega in vzdolžnega loka (surova guma), oblazinjeni s peno, v naravnem usnju in obšiti. Usnje je trpežno, mehko in diha ter ne zadržuje nepotrebne vlage v obuvalu. S tem preprečuje nastajanje glivičnih okužb.

Posebnost, ki vložke Step Medico razlikuje od industrijsko izdelanih je v dodani podpori prečnemu loku stopala. Ta majhna “solzica” je tista, ki kosti stopalnice dvigne toliko, da sprosti prstnice ter s tem razbremeni peto.

Anatomska oblikovanost po vašem odtisu poleg tega, da postavlja kosti stopala v pravilno lego, stopala tudi masira in s tem vzpodbuja krvni obtok in prekrvavljenost mišic v nogah.

Nikar se ne zadovoljite s cenenimi industrijskimi različicami in izkoristite posebno znižanje v času krize!

Dodatne informacije

Univerzalno

Primerno za moške in ženske ter otroke. Možnost izdelave od velikosti čevlja št. 27 naprej, vse dob številk 45, 46…

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec ““Splet paket” Step Medico”