NOVO – odslej tudi v Kopru!

Z veseljem sporočamo, da smo sklenili poslovno sodelovanje s strokovnim timom Salona PEDIMAN v Kopru. V prijetnem, lahko dostopnem salonu vam bo svetovalo izkušeno osebje. Opraviti je mogoče odtis stopal in naročiti vse izdelke iz naše pestre ponudbo za vzdrževanje zdravja stopal.

Ga. Simona je izkušena pedikerka, ki storitve medicinske pedikure opravlja že celo vrsto let. Strokovno nego stopal priporoča vsaj enkrat mesečno, sicer pa vsaj med prehodnimi obdobji (pomlad-poletje, jesen-zima…): odstraniti trdo kožo, urediti nohte, sanirati morebitne otiščance in druge spremembe, ter na koncu tudi masirati. Vse to ni več prestiž za bogate ampak osnovna nega, pravi ga. Simona.

Description of Picture.

V salonu oskrbijo nemalo stopal z zadebeljeno, trdo in razpokano kožo, otiščancev in vraščenih nohtov, diabetičnih stopal… Svetujejo, da se s strokovno pomočjo ne odlaša predolgo. Ob tem strokovnjaki poudarjajo, da je za vse mogoče težave vzroke iskati tudi v nepravilni izbiri obutve: previsoke pete, preozke konce čevljev, umetni materiali, izrableni podplati ali pete.

Zagotavljajo poglobljen pristop za reševanje individualnih težav.

Tako malo je potrebno za boljše počutje!
Medicinska pedikura
Description of Picture.
Ponudite stopalom oporo

Ta vnos je bil objavljen v Članki. Zaznamek za trajno povezavo.