Obvestilo za čas izrednih razmer zaradi Corona virusa 2020

Enako kot vso državo oziroma ves svet je tudi naše poslovanje zelo prizadela razglasitev pandemije v marcu 2020. Čez noč smo morali zapreti poslovalnico v Rogaški Slatini, naročila po meri izdelanih vložkov so zastala. Znašli smo se v nezavidljivem položaju nelikvidnosti. Nekateri naši dobavitelji so tako ostali brez plačila, za kar se jim isklreno opravičujemo in se zavezujemo poravnati vse obveznosti takoj, ko bo to mogoče.

odtisne folije

Z veseljem pa sporočamo, da smo uspeli nabaviti dovolj odtisnih folij in tako lahko naši kupci brez skrbi obnovijo svoje zaloge in naročijo nove, po meri izdelane vložke za čevlje. Le jemanje odtisa je nekoliko drugačno: po pošti pošljemo par odtisnih folij skupaj z navodili za uporabo, priložimo tudi ovojnico za pošiljanje folij nazaj v našo delavnico, kjer bo mojster v nekaj dneh vložke izdelal. V tem času vam bomo pripravili predračun glede na naročeno vrsto in količino vložkov. Takoj po plačilu vam bomo izdelane vložke poslali po pošti. Seveda smo v dopoldanskem času tudi na voljo po telefunu (068 637 194) za vsa dodatna pojasnila in hitra naročila.

Na ta način zagotavljamo brezkontakno storitev in možnost razkuževanja oziroma uporabo zaščitne opreme pri izdelavi odtisa stopal in izdelavi vložkov.

Glede na krizni čas smo še nekoliko priredili ceno celotne storitve – preverite v naši spletni trgovini! Vsakemu kupcu smo pripravili tudi prav posebno darilo!

Imamo stroje in naprave, imamo znanje in dobro voljo. Nekaj materiala je doniral naš partner Soven d.o.o. iz Selnice ob Dravi, drugo smo dodali sami iz zalog in izdelali pralne, zaščitne maske. Maske niso naprodaj! Večino prve serije smo razdelili med sodelavce in nekaj posameznikov, ki so že preko fb izrazili potrebo . Z večjim številom mask smo oskrbeli tudi delavke računovodskega servisa Walch d.o.o., kjer kljub karanteni pridno oddajajo vsa letna in druga davčna poročila.

Hudi časi, vedro čelo, jasno uro vsako!

Ta vnos je bil objavljen v Članki z značkami , , , , . Zaznamek za trajno povezavo.