Zahvala Plesni Coctail

Pred kratkim smo sodelovali na plesnem vikendu, ki ga je organiziral Plesni Coctail. Prejeli smo prijetno sporočilo, ki ga delimo z vami:

Drage plesalke in plesalci,

Vsem sodelujočim plesalcem na Wellness vikendu v plesnih ritmih v Termah Olimia se zahvaljujemo za udeležbo na našem vikendu. Z vašo prisotnostjo in pozitivno energijo smo skupaj ustvarili nepozaben dogodek. Hvala tudi vsem sodelujočim partnerjem, ki so s svojo dodatno ponudbo bogato obogatili naš program. Iskrena hvala vsem sodelujočim plesnim pedagogom za nove plesne korake, ki so nam jih predali z obilo čutnosti in nas s svojim pristopom opomnili, da ples niso le naučeni koraki; temveč preplet dveh teles in duš, ki najdeta skupne usklajene gibe ob zvoku čudovite glasbe. Hvala vam tudi za vse poslane pohvale, ki nas veselijo in nam dajejo novo energijo za pripravo naslednjih plesnih dogodkov. …

V nadaljevanju pa dodajamo sporočila sodelujočih partnerjev namenjena vam drage plesalke in plesalci.

Se vidimo na naših naslednjih dogodkih, ki jih že vztrajno in s polno vnemo pripravljamo za vas.

Rosana in Roman PLESNCOCTAIL

Nekaj besed in kontakti naših partnerjev;

Milena Omerzu Pevec, Quantum Health – nudi 23% popust na ves asortima storitev za naše plesalce

Soorganizator,

Terme Olimia; telefon; 03 829 70 00, http://www.terme-olimia.com/  rezervacije@terme-olimia.com

Iskrena hvala, da ste bili del letošnje plesne pravljice v Termah Olimia. Naša ekipa že snuje načrte za prihodnje leto, vam pa želimo prijeten vstop v pomladni čas. Čas prebujanja in sveže energije.

In če dovolite samo še en namig za prvomajske počitnice J Preživite jih v osrčju Hrvaškega Zagorja, kjer so v Termah Tuhelj pripravili odlično all inclusive ponudbo za zgodnje rezervacije do 9.4.2018 s popustom vse do 30 % hkrati pa zraven podarjajo še družinski bonus –  gratis bivanje za 2 otroka. To je priložnost, ki je nikakor ne smete zamuditi, saj si z zgodnjo rezervacijo ne boste zagotovili samo nižje cene, temveč boste z razliko v ceni prihranili denar, s katerim si lahko privoščite dodatno razvajanje v njihovem  SpaeVita centru J več informacij TUKAJ Zacvetite v vsej svoji pomladi

Plesni pedagogi;

Andič Uroš, Gibalni inštitut Vija Vaja, poučuje v Ljubljani

V Vija Vaji ples živi. Je dom drugačen, za vse ljudi. Poboža dušo, vzbudi strasti, razpre ti krila, da telo poleti. Plesu da zgodbo, ga oživi, z iskrenim dotikom zdravi ljudi. V Vija Vaji živi plesna poezija! Uroš in Barbara

Brinovec Matjaž – Matyas, poučuje v Ljubljani in Mariboru

V čast nama je, da vsakič znova srečava raznolike plesalke in plesalce, ki skupaj z nama dokažejo, da vsak korak, četudi plesni, ni težak; lahko je pa izziv. In tega sprejemamo tako v vsakodnevnem življenju kot na plesnem podiju. Veseli naju, da vam lahko pomagava vsaj pri slednjem.  Melisa in Matjaž

Noič Miljan – Studio Eviana,  poučujejo v Trzinu

Obveščamo Vas, da pričnemo salsa tečajem in sicer s sklopom 8ih vaj v četrtek, 5.4., in sicer:ZAČETNA SKUPINA: od 18:00 do 19:30 ure, NADALJEVALNA SKUPINA: od 19:30 do 21:00 ure. Več si lahko preberete na spletni strani Studia Eviana, prijave in več informacij: info@studio-eviana.com, 031/258-109 (Ana)

Partnerji;

Bioenergetika; Drago Šušnjara

“Naj vas obisk v najinih ordinacijah spodbudi k pozitivnim spremembam, ker nikoli ni prepozno”

Slavko in Drago

Čarga since 1767

Dobrodošli v dom plemenitih vin, Na mestu, kjer sonce poljublja vinograde. Kjer se zemlja spaja z nebom. Kjer se moč znanja generacij druži z ljubeznijo. Kjer je tradicija odgovornost. Kmetija Čarga je družinska kmetija, ki obdeluje 15 ha vinogradov. Sami skrbimo za razvoj in napredek naše vinske hiše in tako skrbno nadzorujemo pot grozdja do vrhunskega vina. Celoten naš pridelek tudi samostojno tržimo tako doma kot v tujini.

Farmedica d.o.o.,

Težave z grlom – rešitev je enostavna; Pastile Isla® Medic hydro+ se uporabljajo za lajšanje značilnih težav v grlu. Pastile imajo dober okus z blago aromo češnje in mentola. Več informacij na naših internetnih straneh.

Milena Omerzu Pevec, Quantum Health,

Zahvaljujemo se za zaupanje vsem damam in tudi njihovim spremljevalcem, da ste se predali “vitalnim”  terapijam in poskrbeli za svoje dobro počutje. Prepoznali ste učinkovite, predvsem pa zdravju odlične priložnosti ne zgolj iz vidika estetike in lepote, pač pa tudi kvantnega zdravja, ki je temelj preventivnih ukrepov. Quantum Health predvsem temelji na sintezi raziskovanja in odkrivanja vzrokov za nastala zdravstvena stanja posameznika.

Za vse udeležene Wellnes vikenda v plesnih ritmih vam do 30.04.2018 nudimo 23% popust na ves asortima storitev.

Plesni butik Tijuana,  Trgovina je v Mariboru, naročila sprejemajo tudi preko interneta

Drage dame in gospodje, če želite plesati v lepi plesnih čeveljčkih je pravi naslov Plesni butik Tijuana

Prokozmetika d.o.o.,

Podjetje Prokozmetika d.o.o. se je v sodelovanju z organizatorjem Plesni Coctail na dogodku Wellness vikend v Termah Olimia predstavilo prvič in sicer s profesionalno italijansko dekorativno kozmetiko EVA GARDEN in profesionalno nemško negovalno kozmetiko DR. SPILLER. Z veseljem smo vam svetovali o zdravi negi kože in ličilih. Najlepša hvala vsem prisotnim za zaupanje.

 Naj vaša koža, negovana in sijoča, pričara nasmeh na obraz in energijo v kreativnih plesnih korakih.

Srečni in vse lepo vam želimo,ekipa Prokozmetika

Duem Studio,

Noge vas bolijo zvečer po napornem dnevu ali že zjutraj komaj vstanete in se s težavo razgibate, stopate trdo po petah?  Na splošno so bolečine v spodnjem delu nog in v stopalih simptomi, ki opredeljujejo tri sklope degenerativnih sprememb. Za to imamo rešitev.

Studio Manca, Manca Uršič Jelovšek

Za lepe trepalnice poskrbi Studio Manca.

 

Zdravstvena zavarovalnica Vzajemna, 

Varuh zdravja je edinstven program aktivnega varovanja zdravja. Z njim Vzajemna vaše zdravje ne le zavaruje, temveč vam pomaga zanj tudi skrbeti in ga ohranjati. Vabljeni, da si na naši internetni strani ogledate vse naše produkte.

Ta vnos je bil objavljen v Članki. Zaznamek za trajno povezavo.