Po meri izdelani vložki za čevlje Step Medico Šport

73,77 

 

Tako malo je potrebno za boljše počutje!

Celovit paket s katerim si boste zagotovili prvovrstne vložke za čevlje, ki bodo izdelani samo za vas.

Step Medico vložki za čevlje so sestavljeni iz prečnega in vzdolžnega loka (surova guma), oblazinjeni s peno, v naravnem usnju in obšiti. 

Posebnost, ki vložke Step Medico razlikuje od industrijsko izdelanih je v dodani podpori prečnemu loku stopala. Ta majhna “solzica” je tista, ki kosti stopalnice dvigne toliko, da sprosti prstnice ter s tem razbremeni peto.

Anatomska oblikovanost Step Medico poleg tega, da postavlja kosti stopala v pravilno lego, stopala tudi masira in s tem vzpodbuja krvni obtok in prekrvavljenost mišic v nogah.

Izberite najprimernejši model glede na uporabo oz. vrsto čevljev, ki jih nosite!

Na voljo po naročilu

Opis

Odtis stopal

Odtisna folija

           Step Medico Šport vložki za čevlje so namenjeni uporabi v vseh vrstah obutve in imajo oblazinjen petni del.

Možnost kombiniranja s Splet paket s katerim si boste brezstično zagotovili prvovrstne vložke za čevlje Step Medico Šport, ki bodo izdelani samo za vas vsebuje:

-2x odtisna folija – s katero boste izdelali odtis svojih stopal;

-pisemska ovojnica s plačano poštnino in možnost razgovora z izkušenim svetovalcem;

– 1 par anatomsko oblikovanih vložkov Step Medico Šport;

– poštnina.

Pozornost, ki jo posvečamo našemu koraku je zaskrbljujoča. Pozabljamo, na kako majhni površini vsak dan nosimo lastno težo, korak za korakom. Stopala obremenjujemo dnevno in prav zato moramo razmisliti, kako bomo ravnali z lastnim zdravjem. Kamenje in zelenice sta zamenjala beton in asfalt. Naravne površine in bose noge so preteklost.

Step Medico vložki za čevlje so sestavljeni iz prečnega in vzdolžnega loka (surova guma), oblazinjeni s peno, v naravnem usnju in obšiti. Usnje je trpežno, mehko in diha ter ne zadržuje nepotrebne vlage v obuvalu. S tem preprečuje nastajanje glivičnih okužb.

Posebnost, ki vložke Step Medico razlikuje od industrijsko izdelanih je v dodani podpori prečnemu loku stopala. Ta majhna “solzica” je tista, ki kosti stopalnice dvigne toliko, da sprosti prstnice ter s tem razbremenjuje peto.

Anatomska oblikovanost po vašem odtisu poleg tega, da postavlja kosti stopala v pravilno lego, stopala tudi masira in s tem stimulira krvni obtok in prekrvavljenost mišic v nogah.

Nikar se ne zadovoljite s cenenimi industrijskimi različicami in izkoristite posebno znižanje v času krize!

Dodatne informacije

Univerzalno

Primerno za moške in ženske ter otroke. Možnost izdelave od velikosti čevlja št. 27 naprej, vse dob številk 45, 46…

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Po meri izdelani vložki za čevlje Step Medico Šport”