Prijatelji – koristne povezave

Skupaj s partnerji promoviramo zdrav način življenja in ponujamo storitve po vsej Sloveniji.

Fizioterapija Ines Lenčič – vam nudi vse kar mora nuditi sodobna fizioterapija, ustrezno opremo, vrhunsko znanje in strokovni pristop. Delujejo v Ilirski Bistrici, pri njih lahko naročite tudi ortopedske vložke po meri.

Ga. Monika KRT iz Zavod pod mavrico opravlja pedikuro na domu in bo vam bo z veseljem naredila tudi odtis stopal v Ljubljani ter za vas naročila vložke za čevlje. Že nekaj časa sodelujemo tudi s salonom Pediman iz Kopra, ki ponuja storitve medicinske pedikure.

Dostopni smo tudi na Gorenjskem, v Kranju. V tamkajšnjem Zdravstvenem domu deluje prodajalna Medika, ki poleg ostalega ponuja tudi osnovni pregled in odtis stopal ter seveda naročila za anatomsko izdelane vložke za čevlje.

V skrbi za zdravje smo v svoj prodajni program uvrstili tudi MgNificent, magnezijevo olje v razpršilu. Za zdrava in lepa stopala ponujamo tudi Čarobne nogavice s katerimi po enkratni aplikaciji odstranite trdo, razpokano in odmrlo kožo.

Z veseljem smo zraven pri portalu Veseli upokojenec, ki je namenjen celoviti ponudbi za upokojence, od potovanj, počitnic, športnih aktivnosti, zabave, dogodkov in prireditev, prevozov, izobraževanj, različnih popustov in še in še.

 DAJEM – društvo za pomoč in samopomoč iskalcem zaposlitve. Društveni sodelavci so avtorji te spletne strani.

Odslej so določeni izdelki dostopni tudi preko portala Mimovrste, v okviru partnerskega sodelovanja.

Dodaj odgovor